You are here:  / Registration Memory / Hvad er REGISTRATION MEMORY

HVAD ER REGISTRATION MEMORY (herefter bare kaldet BANK)

Hvad er en Bank?
En bank svarer til at du tager et billede med et kamera af alle knapperne på din Tyros, så du efterfølgende ved hvordan dine knapper var brugt (style / midi / split keyboard / MultiPad / instrumenter / styrke / ekko / One touch settings / tekstfiler m.m.m.) NÆSTEN ALLE dine indstillinger bliver gemt i REG MEM (banken) og du har alle de banker til rådighed, som du kan ønske dig.
Husk at hvis du bare gemmer bankerne som et nummer, så gem dem som følgende 0001, 0002 o.s.v., for ellers vil din Tyros vise dem i en forkert rækkefølge som f.eks. 18, 19, 2, 20, 21.
Du må GERNE omdøbe en bank efter at du har oprettet den, men du må IKKE omdøbe en fil (style eller Midi) efter at du har gemt den i en bank, for så kan Tyros ikke finde den.

Hvis du fejlagtigt er kommet til at omdøbe/slette/flytte en style efter at du har oprettet en bank, og du ikke kan huske hvilken style du havde gemt i banken, så kan du se det på denne måde:
Klik på J (på skærmen). Hvis du har en Tyros 5, skal du nu være sikker på at du står i MENU 1 (det kan du skifte på 8 NED knappen). KLik på 6 NED (Info), og nu kan du se noget af filnavnet på den sang du havde gemt i den pågældende bank. Du kan se 4 banker af gangen (1-4 eller 5-8). Du skifter mellem dem på TAB tasterne i skærmens øverste højre hjørne. Nu kan du bruge din pc til at scanne dit usb stik igennem efter en fil med det pågældende navn (hvis du har dine filer liggende på dit usb stik), og når du har adressen, så opretter du den bare igen i den bank hvor der manglede en fil. Bare GEM oven i den eksisterende knap (1-8) hvor der intet skete før og efterfølgende gem din bank.