You are here:  / Style / Style – Købe nye

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan gøres ansvarlige hvis du skulle få virus fra en eller flere af de sider, som vi viser link til. Vi har besøgt siderne INDEN vi viser et link her på siden, og vi har ikke modtaget virus på noget tidspunkt. Men alle hjemmesider kan som bekendt blive ramt af virus, så husk at have et godt antivirusprogram kørende.

Du kan købe style mange steder på nettet. Ikke alle style er fremstillet lige godt, men her kommer nogle link til sider hvor vi mener at de style der bliver solgt er i den bedre ende.

D-O-O DOO fremstiller efter vores erfaring nogle af de bedste style, du kan købe. DOO giver rabat ved køb af flere Style eller Midifiler. Så hvis du ikke lige står og skal bruge en bestemt fil “her & nu”, så kan du med fordel skrive hvilke filer du gerne vil have, og så køber vi dem på en gang f.eks. en gang om mdr., eller når der er nok til at udløse noget rabat – op til 20%. Vi kan jo lige så godt udnytte at vi er flere med samme interesse.

Yahama Yamaha’s priser svinger meget, men i perioder har de tilbud på dem. Du skal være opmærksom på at Yamaha’s style ALDRIG (eller kun meget sjældent) har den helt rigtige intro og den helt rigtige ending på deres style. Her gør det ikke nogen forskel på hvor mange du køber af gangen. Så hold godt øje med siden inden du bestiller hos dem. Linket fører til style til en Tyros 5. Du kan skifte til et andet keyboard i venstre side hvor der står “SELECT AN INSTRUMENT” med rødt.

MidiSpot har flere danske/nordiske style- & midifiler til salg fra deres hjemmeside. Vi har endnu ikke oplevet nogen form for rabat på deres hjemmeside, så her betaler man hvad det koster.

Måske fremstiller du selv dine style- og/eller midifiler, og du er naturligvis velkommen til at dele dem med andre brugere af denne hjemmeside, eller til at sælge dem via et link her fra siden.
Det eneste vi kræver er, at du sender filerne til os INDEN du evt. får et link med på hjemmesiden – vi bedømmer ikke dine evner, men vi vil naturligvis gerne vide hvad vi lægger link til.

Hvis du har forslag til hvad de indbyggede style kan bruges til, så er du velkommen til at sende forslagene til os. Vi vil herefter offentliggøre dem her på siden. Husk at skrive hvilken model du har.

GRATIS STYLE kan hentes fra bl.a. disse hjemmesider (de nyeste link er ØVERST):
ToetsenClub Holland (Måske er det de originale style, der som standart har ligget i de forskellige keyboard). Bare klik på f.eks. “Tyros4” – så starter download. Det kunne jo være at du savnede en bestemt style…

Yamaha gratis style Yamaha deler også ud af nogle gratis style (se efter det lille lyseblå FREE-skilt) Selv om disse pakker er lavet til andre keyboard end Tyros, kan du sagtens bruge de style, der er i pakkerne.

Fred Tyros Studio Du kan skifte til Engelsk øverst til venstre på siden 

Tyros 5 Style pack Klik på det røde DOWNLOAD øverst til venstre på siden
heidruns-musikerseiten.de. Tysk top prof. musiker, som selv spiller på T4+T5
luckeirse.be. Tvivler på at de er fremstillet på en Tyros 5, men nogle af dem kan blive gode med lidt tilpasning.
jososoft.dk. Bemærk de små sorte bogstaver efter hvert link: F=FREE (Gratis) S=Sale (Sælges)
maximan.nl. Der er mange gode imellem. Men der venter dig et kæmpe arbejde at skulle klikke på en af gangen, for der er over 2000 style.
Hvis et link ikke længere virker, må du meget gerne give besked om dette.
Send en mail til mail (A) tyrosgruppen.dk (fjern mellemrum & paranteser og udskift A med et Snabel-a)