You are here:  / Programmer / Fjernstyring af din pc

Hvis du har brug for hjælp til at pakke filer ud / pakke filer sammen / kopiere filer ud på et USB-stik fra din pc eller omvendt, eller f.eks. hjælp til at vedhæfte filer i en mail m.m.m., så findes der er SMART GRATIS PROGRAM som gør det muligt for en person at hjælpe en anden person. Det foregår på denne måde:

Gå ind på deres hjemmeside og “Download TeamViewer”
Hvis du bliver spurgt om det er PRIVAT ELLER FIRMA, så svarer du PRIVAT (ellers koster programmet penge)
Hvis der kommer andre spørgsmål under installationen som du ikke ved hvad du skal svare på, så spørg mig – hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Nu starter programmet op, og nu får du så 2 koder, som du skal give til mig.
Når jeg har disse 2 koder, så kan jeg se din skærm HJEMME HOS MIG, og jeg kan styre din mus og tastatur.
Du skal altså ikke foretage dig andet end at kigge med for at se hvad jeg gør.
DU KAN SE ALT HVAD JEG FORETAGER MIG, OG NÅR JEG ER FÆRDIG LOGGER JEG UD IGEN.
Mens jeg er på, kan du enten ringe til mig, eller vi kan åbne et nyt dokument, hvor vi kan skrive til hinanden. DU MÅ IKKE begynde at skrive i feltet, før jeg stiller musen der over, for hvis vi begge 2 begynder at bruge mus/tastaturet på en gang, så kan der ske fejl i det jeg laver.
Du kan også se hvornår jeg ikke længere kan se dit skærmbillede. Når vi er færdige kan du genstarter din pc, så virker min adgangkode nemlig ikke længere, for du får automatisk en ny kode hver gang du starter programmet op (efter at du har genstartet din pc) og jeg kan ikke komme ind uden at have denne kode.

Når du starter programmet, skal du oplyse mig om disse 2 koder:
ScreenShot017

Når jeg kan se din skærm, kan du se dette i bunden af din skærm til højre:
ScreenShot019

Du kan altså hele tiden følge med i hvad jeg laver.

Når vi er færdige og jeg logger af kan du se dette på din skærm:

ScreenShot054
Du nu blot klikke på OK, og lukke programmet ned.
Jeg vil stadig kunne logge ind på din pc INDTIL DU GENSTARTER DIN PC – Herefter får du en ny kode.
Du behøver ikke at være bange for at jeg skal logge mig ind igen, men dette er bare til orientering, hvis du en dag bruger programmet sammen med en anden person.
Og hvis vedkommende logger sig ind igen, så kan de ikke gøre det UDEN at du kan se dette i bunden af din skærm:
ScreenShot019

Så hvis du kan se dette, så ved du at en person kan se din skærm.