You are here:  / Forsiden

Velkommen til Tyros gruppens hjemmeside. Vores formål er at dele gode råd, tips & tricks om Tyros & Genos fra bruger til bruger, samt til brugere af Yamaha’s PSR-S975, 950, 970, 775, 770 & 750 keyboard (på resten af hjemmesiden bare omtalt som “Tyros”), da de er rimelig ens i opsætningen & brug. PSR-S650, 670 & 675 har mindre display og begrænsede muligheder i forhold til Tyros, men dem kan du også få lidt hjælp til. Jeg vil dog IKKE anbefale at du køber en af dem, da de er meget begrænsede i mange ting – bl.a. kan der kun gemmes 8 banker (á 8 indstillinger i hver = 64).
Du kan få hurtigt svar på næsten alt med det samme, hvis du besøger Tyrosgruppen på facebook. (Læs det med rødt nederst på denne side)

Vi er IKKE ansat af Yamaha og vi forhandler IKKE Yamaha’s eller andre firmaers produkter.
Vi er IKKE støttet af nogle forretninger eller foreninger, men vi modtager gerne små bidrag via en “Støt mig knap” i facebookgruppen
Det er frivilligt at benytte den.

Vi har selv haft mange spørgsmål i starten, og vi vil gerne hjælpe alle Tyros-ejere med at få en endnu større glæde ved at kunne udnytte alle funktionerne i deres instrument.

Vores formål med denne side er, at vi kan hjælpe hinanden med gode løsninger på vores fælles problemer.

Vi ønsker at afholde møder med de af Jer som har lyst til dette, hvor I kan komme med eller uden Jeres “klaver” og stille spørgsmål, samt at vise de andre hvordan I syntes at nogle ting fungere bedst, for vi har desværre ikke kunnet få svar på alle vores spørgsmål om produktet i de butikker hvor vi har handlet, så derfor håber vi på, at vi kan hjælpe hinanden. (Skal man tage forhandlerne til forsvar, så er der også utroligt mange modeller, som de i givet fald skulle vide alt om.)

Alle er velkomne til at stille spørgsmål vedr. Tyros & PSR-keyboard fra Yamaha. Spørgsmål om andre keyboard er også velkomne, men det er ikke sikkert, at nogle her inde fra vil kunne besvare dem.

Vi tilbyder IKKE undervisning i at “spille klaver”, men i at “bruge dit automatik-keyboard”, så du får størst mulig glæde af det – fortrinsvis produkter fra Yamaha.

Personerne bag denne hjemmeside, har selv Tyros 5 & Genoos, og vi har også et utroligt godt kendskab til de tidligere modeller af Tyros, samt med andre serier af  automatik-keyboards fra Yamaha (især PSR-S 650, 670, 750, 770, 775, 950, 970 & 975 ) samt de fleste andre modeller fra Yamaha.
Det vi viser på hjemmesiden er lavet ud fra menuerne i en Tyros 5, men der er ikke den helt store forskel på hvordan det så ud de tidligere modeller. Nogle af os spiller til fester, de fleste spiller kun i hjemmet, og vores erfaring med instrumenterne er generelt stor.

Hvis der er tid til det, så vil du få de samme informationer om link m.m. her på hjemmesiden som i facebookgruppen, hvor vi pr. 5-3-2018 er over 430 medlemmer, som alle gerne deler ud af deres erfaring.
Men vi anbefaler dig at oprette en facebook profil og blive medlem af gruppen, så får du meget mere information.
BEMÆRK at hvis du søger om at blive medlem af Tyrosgruppen på facebook, så prøver Admin at blive ven med dig på FB. Det skyldes at langt de fleste ikke kan se en besked som er sendt fra en person som de ikke er ven med. Denne besked skal besvares INDEN du får adgang til gruppen.
Så hvis du ikke har modtaget denne besked senest 24 timer efter at du har søgt om adgang, så kontakt venligst Tyros-Michael.
(mail@tyrosgruppen.dk)
Hvis du har en lukket facebook profil, så er det ikke sikkert at du kan modtage en besked fra en “fremmed” person, og så “gemmer” facebook min besked til dig. Jeg ved godt at der er besværligt (og det kan du takke facebook for), men du kan besøge denne side for at få hjælp til at finde og læse de beskeder, der er sendt til dig.


Om Tyrosgruppen

Tyrosgruppen er oprettet januar 2015 og vil konstant blive udbygget når jeg har tid. Hvis der er emner som du gerne vil have med på siden, eller hvis du allerede nu har spørgsmål vedr. brug af/indstillinger af din Tyros, så er du velkommen til at kontakte mig via facebook eller mail (se nederst).
Vi ved at det ikke er alle, som ønsker at oprette en facebook-side, og disse mennesker skal også have mulighed for at kunne mødes med “os fra Facebookgruppen”.
Vi har som hovedformål at hjælpe andre Tyrosbrugere til at udveksle erfaring/viden/hjælp med andre Tyros-brugere. Vi vil gerne mødes med andre for at dele ud af vores erfaring “live”.

Du er velkommen til at sende mig gode råd til andre brugere, og de vil straks blive vist her på siden. Husk vi er her for at hjælpe hinanden.

Vi ønsker også at kunne udnytte at vi kan få rabat, når vi slår os sammen og køber ind på en gang.
F.eks. gives der op til 20% rabat hvis man køber mindst 20 style/midi filer på en gang. Og hvem ved, måske kan vi også få en stor rabat, når vi igen skal til at handle et nyt Tyros (eller et andet keyboard), hvis vi finder en forhandler som gerne vil tilbyde den rigtige pris ved at sælge mange på en gang.

Hjemmesiden & Facebookgruppen er oprettet af Tyros Michael (facebook)

Skriv gerne til os hvis der er noget du gerne vil have vi forklarer her på hjemmesiden. Du må også gerne sende link til sider med god information samt andre relevante oplysninger.
mail@tyrosgruppen.dk

tyros-II

Fake Tyros 5 Mark III indsendt af Michael Kældermand

Tyros6

Fake Tyros 6 fra internettet (der står Tyros 5 på bagsiden), så det var en aprilsnar.

FakeTyros Black

Fake Tyros 4 Black edition

01-Tyrosgruppen

Læs mere om denne ombygning til et harmonila-keyboard under TILBEHØR.

 

En smuk hjemmelavet Tyros 4 som stueorgel…

 

Der er mange måder at ødelægge et flot keyboard på…

 

 

Dette kort er opdateret februar 2016:

Kort 1602 copy

 

Kort fra marts 2018

 

 

Kun Danmark marts 2018


 

Kun Danmark Februar 2021 (vi er nu gået ned di PRIK-Størrelse for at man stadig skal kunne se Danmark):