You are here:  / Style / Style – Hvilken style kan jeg bruge til denne sang

Hvilken style kan jeg bruge til denne sang?

På denne side kan vi hjælpe hinanden med at foreslå hvilke style vi kan bruge til at spille forskellige sange med. Du kender det sikkert godt. Du har en skøn melodi i hovedet, men ved ikke hvilken style der er velegnet til sangen.
Kom gerne med efterlysninger, eller send dine forslag til mig (mail står nederst til højre på skærmen i 2. kolonne)
Du må især meget gerne komme med forslag til hvilke Danske sange du selv spiller på en style, som måske er beregnet til en helt anden sang (uanset om det er en indbygget style eller om det er en købt style). Og du behøver ikke at vedhæfte en video (men du må naturligvis gerne).
Vi mangler alle sammen forslag til Danske sange…

  • Alberthe – Tænder på et kys  SE VIDEO  Tyros 5 style: COUNTRY, P2, H (New Country) 135 bpm, A=Intro, B=Vers, D=Omkvæd, C=Det lille mellemstykke mellem omkvæd og vers. Brug et kor på Multipads (frit valg mellem de 9 første) og start dem på den 9. takt i omkvædet og afslut inden brug af C (Indsendt af Tyros Michael på Tyros 5)
  • Danser med drenge – Hvor længe vil du ydmyge dig? SE VIDEO Tyros 5 style: Pop & Rock, P7, D. Intro til sangen er det originale forspil fra pladen, hvor jeg selv spiller med på klaver. Inde i sangen kommer der 2 lydklip fra den originale plade (i kan jo selv se hvornår der er lys i MULTI PAD), Og jeg afslutter også med et lydklip i sangen + en kort demo af de 2 lydklip efter sangen er færdig. Bemærk også at jeg stopper alt i venstre hånd på nær trommerne ved at bruge 3 SAMMENHÆNGENDE tangenter ca. 3 min inde i sangen. (Indsendt af Tyros Michael)
  • Johnny Reimar – Du burde købe din en tyrolerhatTyros 5 style: ENTERTAINER, P3, H (Schlager Polka) Normal hastighed, Bruger kun D (syntes ikke der er ret stor forskel) (Indsendt af Tyros Michael)
  • Shubidua – Familien kom til kaffe  SE VIDEO Til demovideo har jeg brugt en *.sty fil med navnet “BarryDisco” men på T5 kan bl.a. denne indstilling bruges: Dance, P3, A (70Disco1) BPM 130 (Indsendt af Tyros Michael)
  • Shubidua – Jeg kender indianer  SE VIDEO Tyros 5 style: Pop & Rock, P2, E (Beach Rock) 156 bpm, Intro II, bruger jævnligt BREAK-knappen i verset. Sæt gerne kanal 6 noget højere for at få det fine kor med frem- (Indsendt af Tyros Michael)
  • Beach Boys – Fun fun fun – Samme style som ovenstående med med intro III.