You are here:  / Registration Memory / VIGTIG INFO OM REGISTRATION MEMORY

REGISTRATION MEMORY (herefter bare kaldet BANK)

VIGTIG INFO: Tyros 5 har en indbygget harddisk, og selv om 500 gb ikke lyder af ret meget, så tror jeg aldrig at du får brug for mere end det.
Men jeg syntes alligevel at du skal vælge at gemme det på et USB stik.

For det første så er det nemmere at tage en backup af dine data fra dit USB stik til din pc. Hvis du efterfølgende skal besøge en person som også har en Tyros 5, så har du alle dine data med og kan sætte dit USB stik i det andet Tyros 5, og nu virker det som om du sidder ved dit eget. Dette gælder naturligvis kun hvis du har gemt alle dine style og alle dine banker på et USB stik. Men selv om jeg kun har et 32 GB USB stik og har fyldt over 70 banker med der til hørende style – d.v.s. over 500 style, så har jeg stadig kun brugt under 1% af USB’ens hukommelse. Så du kommer ikke til at mangle plads foreløbig.

Samtidig har det også den fordel, at hvis du skulle være uheldig at få stjålet din Tyros, så har tyven ikke fået din musiksamling med sig. Du kan “bare” købe et nyt, og når du så sætter dit USB-stik i det nye T5, så virker det hele med det samme, som om du sad ved dit gamle Tyros.

En anden fordel ved at bruge USB-stik som memory til din Tyros i steder for at bruge den indbyggede harddisk er, at hvis du har kæreste / børn / gæster der lige skal spille og “lege lidt”, så kommer de ikke til at slette eller redigere i dine filer.
Du kan jo også have 2 eller flere stik (et til hvert familiemedlem som bruger T5), og så er alle sikre på, at ingen kommer til at slette de andres indstillinger.

En ulempe ved at bruge den indbyggede harddisk er, at hvis du vælger at gemme alle dine filer & banker der, og hvis din harddisk så går i stykker og skal på værksted, så sætter værkstedet bare en ny harddisk i, MEN ALLE DINE DATA ER VÆK – både dine style, dine midi-filer og dine programbanker. Det sker ikke hvis du gemmer på et USB stik.

Endelig til sidst vedr. dette, hvis du vælger at bruge et USB stik, så køb også en lille USB-forlængerledning på bare 10-20 cm. Hvis du så har den til at sidde i din Tyros permanent, så kommer du aldrig til at ødelægge det fastmonterede stik i T5, hvis du tager USB stikket med dig hver gang du tager hjemmefra.
Jeg ved godt at det kan være svært at tage stilling til alt dette som nybegynder, men du skal lave mange ting om, hvis du starter med at gemme på Tyros’s harddisk, og efterfølgende vil kopiere det hele ud for at kunne tage det med dig til et andet Tyros.

Tryk på BACKSPACE for at komme tilbage til den foregående side
BS

Hvis jeg har glemt noget information, eller hvis jeg har givet forkerte oplysninger, så skriv venligst til mig. Min mail står nederst i det højre vindue. Skriv venligst på Dansk eller på Engelsk.