You are here:  / Registration Memory / Opret en NY TOM BANK

RegMemo

REGISTRATION MEMORY (herefter bare kaldet BANK)

Opret en tom bank.

Den letteste måde at oprette en helt tom bank på, er ved at SLUKKE for din T5. (Husk at når du slukker, så glemmer T5 alt hvad der ligger i banken hvis du ikke har gemt banken inden du slukker). Dette gælder dog IKKE, hvis du har opdateret din software i Tyros 5 til en af de 5 nyeste opdateringer (den nyeste hedder version 1.13 (maj 2017)
Læs her om Hvordan gemmer jeg en bank
INDEN du tænder din T5 igen, så holder du den 2. øverste tangent nede (hvid h på Tyros 5-61 & sort f på Tyros 5-76) indtil dit display ser normalt ud igen.
Nu er der ikke noget lys i banken.
Så nu kan du bare vælge en style, finde de rigtige instrumenter (hvis du hellere vil have nogle andre instrumenter end dem som Yamaha’s indbyggede style anbefaler, eller som de andre style som du efterfølgende køber, anbefaler at du bruger til den pågældende sang.
Når alt er som du gerne vil have det (du har valgt den style du gerne vil spille, alle knapper står rigtigt – både INTRO (I, II eller III) MAIN VARIATION (ABCD) og ikke mindst SYNC START, så trykker du en gang på MEMORY og derefter på det nummer i banken (18), hvor du ønsker at gemme sangen. Nogle vælger at gemme en sang på hver knap, andre vælger at gemme intro på knap1, vers 1 på knap 2, omkvæd på knap 3, b-stykket på knap 4 og slutningen på knap 5. Det er helt op til dig hvad du har det bedst med. Prøv dig frem i nogle dage inden for alvor begynder at gemme løs, og se hvad der er bedst for dig.
DU KAN ALTID SLETTE DET DU HAR GEMT I BANKEN IGEN – BÅDE EN TING AF GANGEN ELLER HELE BANKEN, OG DU HAR ALLE DE BANKER TIL RÅDIGHED, SOM DU KAN TÆLLE TIL. Selv bruger jeg i langt de fleste tilfælde at hver knap i banken er EN sang, men i nogle få tilfælde er det også nemt at kunne dele sangen op på flere bank-knapper.

HUSK AT GEMME BANKEN INDEN DU SLUKKER FOR STRØMMEN

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Hvis jeg har glemt noget information, eller hvis jeg har givet forkerte oplysninger, så skriv venligst til mig. Min mail står nederst i det højre vindue. Skriv venligst på Dansk eller på Engelsk.